Assen

Brandweer duikt mogelijk gestolen goederen op tijdens oefening in Assen

Assen – De brandweer van Assen heeft op dinsdag 25 augustus tijdens een water oefening in de zelfde plaats wel een hele bijzondere vondst gedaan. De duikers vonden in het water tassen met vermoedelijk gestolen goederen.

In de opgedoken tassen zaten onder andere een grote hoeveelheid sieraden. Het vermoeden bestaat dat de goederen zijn weg genomen bij één of meerdere inbraken. Hieronder staan foto’s van de gestolen goederen, herkend u één of meerdere van deze goederen dan kunt u contact op nemen met de politie via 0900-8844.

Correctie melden

Foto's: PolitieLaden....

Meer nieuws

Ga naar content Politie onderzoekt incidenten door mogelijke ‘pedojagers’

NieuwsRedactie

Poging tot inbraak in slijterij in Assen; Dader op beeld

NieuwsRedactie

Brandweer neemt nieuw telefoonnummer 0900-0904 in gebruik

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!